Ervaring is goud waard

Dakherstellingen in Genk volgens de regels van de kunst

DakherstellingenMen hoort het constant in het nieuws: mensen worden opgelicht door een aannemer of hun bouw  blijft jarenlang  staan omdat de zogenaamde “vakman” plots verdwenen of failliet is. Het zal u maar overkomen en in zo’n gevallen zijn de gevolgen vaak niet te overzien.

Men moet uiteindelijk afbetalen voor een lening van een huis terwijl men nog steeds niet in het huis kan en men tegelijkertijd ook nog iets moet huren om toch maar een dak boven het hoofd te hebben. Verschrikkelijke toestanden die men zeker moet vermijden en dit is mogelijk wanneer men beroep doet op een aannemer die inmiddels zijn strepen verdient heeft.

Profadak werkt reeds jarenlang als erkend vakman in Genk en biedt u optimale service en kwaliteit bij al uw dakherstellingen. Wij laten onze klanten nooit in de kou staan en streven naar 100% klantentevredenheid.

Hebt u ook dakherstellingen die moeten uitgevoerd worden in Genk en wilt u zeker zijn van uw stuk? Kies dan niet voor de eerste beste hersteller maar kies een goede dakwerker die al uw herstellingen en vernieuwingen tot in de puntjes zal verzorgen.

We bellen u op!
Contacteer ons!0477/632007