Betaalbare ervaring

Algemene Dakwerken in Genk door een specialist uitgevoerd

Algemene DakwerkenDe barre weersomstandigheden in ons kleine land kunnen dikwijls voor heel wat schade zorgen aan onze huizen. Daken raken vaak beschadigd door hevige windstoten, onuitputtelijke regenval of winterse neerslag en vriestemperaturen.

In veel gevallen is deze sluipende schade reeds vooraf al aanwezig maar is dit erger geworden door een korte, hevige weerstoestand.  In zo’n gevallen is het noodzakelijk beroep te doen op een ervaren persoon die perfect weet hoe er moet omgegaan worden met soortgelijke problemen.

Bij Profadak kan u terecht voor al uw dakproblemen, zowel nieuwbouw, renovatie als herstellingen. Wij voeren algemene dakwerken uit in Genk  en in héél Limburg. Profadak zorgt voor zowel perfecte herstelling als plaatsing van nieuwe daken. Wij werken bovendien samen met ervaren vakmannen  waardoor wij de mogelijkheid hebben om onze klanten eerlijke prijzen aan te bieden zonder dat hierbij moet ingeboet worden aan kwaliteit.

Hebt u ook schade aan uw dak of wenst u gewoon wat meer advies ivm de vernieuwing van uw dak of een gratis offerte? Bel of mail ons vandaag nog en wij komen langs om uw project te bekijken.

We bellen u op!
Contacteer ons!0477/632007